Jak přidat spoluhráče?

Přidat do hry spoluhráče

Postup pro přidání spoluhráče

Přidání spoluhráče do hry (s vlastním mobilním zařízením) se neliší od samotného postupu pro zahájení hry.

Poté, co zahájíte hru na prvním zařízení, stačí, aby všichni vaši další spoluhráči použili stejný

A) ODKAZ 

B) QR KÓD

C) UNIKÁTNÍ KÓD,

který jsme vám zaslali e-mailem společně s instrukcemi po zaplacení hry. Pokud máte dárkový poukaz, lze spoluhráče přidat pouze přes unikátní kód.

ODKAZ a QR kód vás do naší webové aplikace odkáže přímo, zatímco UNIKÁTNÍ KÓD se zadává přes naše webové stránky zde.

Jak funguje aplikace na jednotlivých zařízeních?

Při procházení jednotlivými úkoly vidíte na všech zařízeních totožné informace a každý hráč může odeslat řešení úkolu. Jestli odpověděl správně nebo ne se dozví nejen on, ale bezprostředně poté i jeho spoluhráči. 

Pokud to je potřeba, například při hledání, co v příběhu zaznělo dříve, mohou jednotliví hráči všemi předchozími úkoly a příběhem listovat samostatně, aniž by se to projevilo na ostatních zařízeních. Tedy až do chvíle, než někdo zašle odpověď na aktuální úkol. V té chvíli se všechna zařízení synchronizují na stránku se zněním aktuálního úkolu a všichni spoluhráči se dozví, zda byla odpověď správná nebo ne.

Této funkce můžete využít třeba k tomu, že se rozdělíte a když někdo zjistí správné řešení, nemusí nutně čekat s odpovědí na ostatní. Pokud jste hodně soutěživí, můžete tak ušetřit trochu času. Na druhou stranu, když se nedomluvíte s ostatními a odpovíte špatně... "To je pak takový ošklivý, skoro bych řekl nepěkná věc!" 

Potřebujete se ještě na něco zeptat?

Je tento postup pro přidání spoluhráče srozumitelný? Je pro vás lepší hrát hru se svými spoluhráči na jednom zařízení a předčítáte si nebo preferujete, když má každý  mobilní telefon svůj? Napište nám třeba do komentářů...

Pavel, Útěkáři.cz

Zpět na blog

Napište komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny.