Interaktivní aplikace

Venkovními hrami vás provázíme

skrze váš chytrý mobilní telefon, případně tablet pomocí naší interaktivní webové aplikace.

Interaktivní webová aplikace - ukázka ze hry Pevnost Vyšehrad
Ukázka z venkovní únikové hry Pevnost Vyšehrad
Interaktivní aplikace

Aplikace pracuje ve všech běžných webových prohlížečích. Do vašich mobilních zařízení tak není třeba stahovat žádný dodatečný software a nebudeme po vás ani chtít žádné oprávnění k přístupu do vašeho telefonu, jak to často u jiných aplikací bývá.

Mobilní data

Je nezbytné, abyste po celou dobu hraní měli přístup k internetu (zapnutá mobilní data). Odhadem budete potřebovat cca 20-50 MB dat.

Chytrá nápověda k únikovým hrám

V nápovědách máme systém. Rozhodnutí vzít si nápovědu nebo ne může být těžké dilema. V tuto chvíli se ještě oprostěme od samotné volby a řekněme si jak k nápovědám přistupujeme: Nápovědy jsou "pouze" za časovou penalizaci. Nezvládnete-li tedy úkol splnit sami a vezmete si nápovědu poměrně brzy, můžete stále pomýšlet na dobrý výsledek.

Pokud chcete vědět víc: systém nápověd.

Neomezený počet hráčů

U našich her platí více než kde jinde, že více hlav víc ví, a proto doporučujeme si hru zahrát v týmu alespoň ve dvou. Ideálně 2 až 6 hráčů. Pokud je vás ještě víc, pak už popřemýšlejte o rozdělení na více týmů. Můžete si tak hru okořenit o možnost soutěžit mezi sebou. Jste-li ovšem neoddělitelná parta, nic se neděje, počet hráčů není nijak systémově omezen.

Hru můžete hrát současně na teoreticky neomezeném počtu zařízení. Jak přidat spoluhráče se dozvíte zde.

Hra ve více týmech

Pokud se ale chcete rozdělit na více týmů, je  potřeba zakoupit pro každý tým hru samostatně. Více informací o tom, jak přidat spoluhráče a jak na hru ve více týmech naleznete na našem blogu

 Interaktivní webová aplikace - ukázka ze hry Pevnost Vyšehrad
Ukázka z venkovní únikové hry Pevnost Vyšehrad

 

Zpět na blog

Napište komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny.