Soutěžte ve více týmech

Více lidí znamená více zábavy

Bavíte se rádi s přáteli? Jste soutěživí a je vás víc, nejlépe 4+?

Naše venkovní únikovka Pevnost Vyšehrad může být právě pro vás!

Více týmů

V tuto chvíli stále pracujeme na způsobu, jak umožnit hrát hru ve více týmech v rámci jednoho nákupu, jednoho přístupového kódu a s podrobnou statistikou výsledků soutěžících týmů. Zatím tuto funkcionalitu nemáme technicky dokonale vyladěnou. To ale nevadí, nevěšte ale hlavu, možnost tu je! 

Pro každý jeden tým kupte samostatnou hru.

Pak už je jen na vás, na kdy se domluvíte, že hru odstartujete. Na závěr můžete porovnat výsledný čas nebo můžete hru vyhodnotit dle vlastních kritérií (počet nápověd, špatných odpovědí, atp.). 

Ještě než hru spustíte, doporučujeme zvážit způsob, jestli odstartovat s jednotlivými týmy:

A) V jednu chvíli, nebo
B) S časovými rozestupy 

U prvního postupu hrozí, že na sebe při jednotlivých úkolech budete vidět, můžete se slyšet a tím bude zvýhodněn tým, který trochu ztrácí. Na druhou stranu tato eventualita nabízí slabšímu týmu pomyslnou berličku k zachycení náskoku vedoucího týmu a vyrovnává síly. Jedná se tak o jakýsi balanční mechanismus, jaký známe i z deskových her. V našem konkrétním případě se mu říká tzv. "kriplení" prvního, tj. znevýhodňování.    

Druhý způsob, s dostatečným časovým rozestupem, shledáváme více objektivní. Můžete se jím ovšem připravit o vzrušení, že někoho už už doháníte nebo o adrenalin při tom, jak na vás naopak někdo neustále dotírá. Klidně se během hry vaše týmy mohou na čele několikrát vystřídat. Kdo ví?

Sdílejte své zážitky!

Porovnat své výsledky se svými známými můžete samozřejmě i dodatečně s delším časovým odstupem. Například tehdy, když naši hru doporučíte svým blízkým. Tuto možnost vítáme ze všeho nejvíc! 

Proto, prosím, sdílejte své zážitky se svým okolím a zachovejte nám vaši přízeň.

Děkuji, 
Pavel z Útěkáři.cz. 
Zpět na blog

Napište komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny.