Originální dárek? Věnujte zážitek!

Pavel Bureš

Věnujte zážitek v podobě venkovní únikové hry!

Hledáte originální dárek?

Nad dárky si často lámeme hlavu, jelikož chceme, aby udělaly blízkým nejen radost, ale aby se na ně také dlouho vzpomínalo.

Když se máme k dobrým nápadům daleko, často sázíme tzv. "na jistotu". S takovým dárkem sice neurazíme, ale bohužel často ani nenadchneme. Ačkoliv nemáme nic proti dobrému vínu, kosmetice a jiným univerzálním dárkům ...

Proč nezkusit letos něco jiného?

Co kdybyste věnovali netradiční dárek, který má potenciál stát se pro obdarovaného nezapomenutelným zážitkem? Zejména, když dokáže změnit běžný den v dobrodružnou cestu plnou záhad, napětí a chytré zábavy.

Venkovní úniková hra Pevnost Vyšehrad

Podle nás tato kritéria pro originální dárek a zážitek v jednom do puntíku splňují únikové hry.

Věnujte únikovou hru

Kouzlo únikových her tkví především ve sdílení zážitku, na který můžete společně s obdarovaným (pokud vás bude chtít s sebou 😉) dlouho vzpomínat. 

Co byste řekli tomu, stát se hrdinou svého vlastního příběhu? Popusťte trošku uzdu své fantazie a dovolte našim únikovým hrám vtáhnout vás i vaše blízké do světa tajemství, hádanek, historických skutečností i mystifikací

Co na tomto typu dárku oslovuje stále více lidí je jeho unikátnost. Každá hra je novým dobrodružstvím, které je plné překvapení a napětí.

Je to dárek, který nezabírá místo v bytu obdarovaného, ale věříme, že zůstane ještě dlouho v jeho paměti. 

 

Jsme si vědomi, že každému se líbí něco jiného a ne každému je zábava ve formě únikové hry po chuti a tak je asi dobré se ptát:

Pro koho jsou únikové hry určeny?

Myslíme si, že venkovní únikovky si najdou své publikum v každé věkové skupině. 

Poznejte ikonický Vyšehrad z trochu jiné perspektivy

Jak by podle nás měl vypadat ideální Útěkář/Útěkářka? 

Naše skromná představa je asi tato: má chuť se bavit, aniž by mu/jí vadilo u toho přemýšlet :).

Zkusme to ještě jinak....

"Darujte zážitek, který je udržitelným způsobem, jak udělat radost nejen svým blízkým, ale i planetě. Místo výroby dalšího zboží, které nakonec skončí na skládce, dáváte něco, co poskytuje radost bez zbytečného plýtvání zdroji." 

Milí Útěkáři, poslední odstavec berte, prosím, s nadsázkou, ve kterém brnkáme na strunu velmi rezonujícího tématu, ale to je tak vlastně asi všechno... Zcela otevřeně přiznáváme, že s našimi únikovkami opravdu planetu nezachráníme, takové ambice zatím nemáme. V čem si však klademe cíle nejvyšší je to, abyste se u našich her bavili.

Pokud přemýšlíte o dárku pro svého partnera, partnerku, rodinu, blízké přátele nebo chcete uspořádat teambuildingovou akci pro své kolegy a kolegyně, proč nezkusit něco nového, dobrodružného a zábavného?

Darujte jim zážitek, který je přenese do jiného světa, kde budou hrát roli ve vlastním příběhu. Naše venkovní únikové hry jsou skvělým způsobem, jak udělat radost a přitom vytvořit nezapomenutelné vzpomínky.

Třeba vás osloví zrovna jedna z našich venkovních únikových her.

Zpět na blog