Interaktivní aplikace

Pavel Bureš

Venkovními hrami vás provázíme

skrze váš chytrý mobilní telefon, případně tablet pomocí naší interaktivní webové aplikace.

Interaktivní webová aplikace - ukázka ze hry Pevnost Vyšehrad
Ukázka z venkovní únikové hry Pevnost Vyšehrad
Interaktivní aplikace

Aplikace pracuje ve všech běžných webových prohlížečích. Do vašich mobilních zařízení tak není třeba stahovat žádný dodatečný software a nebudeme po vás ani chtít žádné oprávnění k přístupu do vašeho telefonu, jak to často u jiných aplikací bývá.

Mobilní data

Je nezbytné, abyste po celou dobu hraní měli přístup k internetu (zapnutá mobilní data). Odhadem budete potřebovat cca 20-50 MB dat.

Jak funguje aplikace na jednotlivých zařízeních?

Na všech mobilních zařízeních se zobrazuje totožný obsah. Každý hráč na svém telefonu může za tým odeslat řešení úkolu. Jestli odpověděl správně nebo ne se dozví nejen on, ale bezprostředně poté i jeho spoluhráči. 

Na každém zařízení lze příběhem listovat samostatně, aniž by se to projevilo na ostatních zařízeních. To pomůže, když například hledáte, co v příběhu zaznělo dříve a vy si to třeba nevybavujete přesně. Nezávislé listování úkoly lze do chvíle, než někdo zašle odpověď na aktuální úkol. V tento moment se všechna zařízení synchronizují na stránku se zněním aktuálního úkolu. 

Neomezený počet hráčů

Hru můžete hrát současně na teoreticky neomezeném počtu zařízení.

Jak přidat spoluhráče se dozvíte zde.

U našich her platí více než kde jinde, že více hlav víc ví, a proto doporučujeme hrát hru alespoň ve dvou. Ideální počet je 2 až 6 hráčů. Ve větší skupince už může drhnout spolupráce.

Pokud je vás víc (6+),  rozdělte se do více týmů. Můžete si tak hru okořenit o soupeření mezi vámi. Pro 2+ týmů obdržíte automatickou množstevní slevu 20% z celé objednávky.

Chytrá nápověda k únikovým hrám

V nápovědách máme systém: 

  • Neprozrazujeme řešení celé, každou nápovědou vás pouze popostrčíme správným směrem
  • Nápovědy cílíme:
    • Používáme algoritmy k vyhodnocení špatných odpovědí. Podle toho poznáme, které dílčí nápovědy už nepotřebujete
    • Nápovědy rozdělujeme tematicky: nabízíme a) mapu, pokud jste se ztratili, b) nápovědy k šifře, c) dílčí nápovědy k indiciím či průvodnímu textu
    • Komplexnější úkoly rozdělujeme

Nápovědy jsou "pouze" za časovou penalizaci. Nezvládnete-li tedy úkol splnit sami a vezmete si nápovědu poměrně brzy, můžete stále pomýšlet na dobrý výsledek.

Pokud chcete vědět o naší chytré nápovědě víc, přečtěte si příspěvek o našem systému nápověd a bodování her.

 Interaktivní webová aplikace - ukázka ze hry Pevnost Vyšehrad
Ukázka z venkovní únikové hry Pevnost Vyšehrad

 

Zpět na blog