Hledáte vhodný vánoční dárek? Co třeba venkovní úniková hra?

Pavel Bureš

Vánoční dárek - úniková hra

Vánoce už jsou za dveřmi a s nimi přichází také hledání dokonalých dárků pro naše blízké. Proč letos nevyzkoušet něco trochu jiného a nabídnout jim nezapomenutelný zážitek? Venkovní úniková hra je perfektním dárkem pro téměř kohokoli, kdo je vám blízký. 

Nový rozměr zábavy

Venkovní únikové hry jsou novým trendem, který spojuje dobrodružství, logické myšlení a týmovou spolupráci v jednom balení. Tyto hry nabízejí nezapomenutelný zážitek pro každého, kdo touží po dobrodružství na čerstvém vzduchu.

Venkovní úniková hra je ideálním dárkem, který spojuje zábavu, dobrodružství a rozvíjí týmovou spolupráci. Berte samozřejmě v úvahu zájmy a preference obdarované osoby, vyberte vhodnou hru a připravte pro ně zážitek, který je zaručeně potěší. Buďte připraveni na novou formu zábavy s herními příběhy plné historie, záhad, faktů ale i mystifikací!

 

Venkovní úniková hra Pevnost Vyšehrad

Venkovní úniková hra - ideální vánoční dárek?

Proč by mohla být venkovní úniková hra tím pravým vánočním dárkem? Zde je hned několik důvodů:

1. Unikátní zážitek: vánoční dárky jsou krásné, ale venkovní úniková hra je především o zážitku, na který mohou vaši blízcí vzpomínat.

2. Rozvoj dovedností: tyto hry nejen baví, ale také rozvíjejí dovednosti jako logické myšlení, týmovou spolupráci, fantazii a schopnost řešit problémy. Může to být zábavný způsob, jak se učit nové věci.

3. Pro každého: venkovní únikové hry jsou vhodné pro téměř kohokoli. Nezáleží na věku nebo fyzické kondici. Je však dobré vybrat únikovou hru s vhodnou obtížností, délkou trasy, odhadovanou časovou náročností a terénem (schody, atp.).

Poznejte ikonický Vyšehrad z jiné perspektivy

4. Výzva: je to skvělý způsob, jak posílit vazby s přáteli, rodinou nebo kolegy. Tým musí spolupracovat, aby překonal rozmanité překážky a splnil všechny úkoly.

5. Pohyb na čerstvém vzduchu: ve zkratce se jedná o zábavu a zdravý pohyb pod otevřenou oblohou.

6. Společný zážitek: venkovní únikovky lze často hrát ve větším počtu hráčů než je obvyklé u vnitřních únikových místností. Obdarovaný tak může s sebou vzít více lidí a vás samozřejmě taky :)

     

    Výběr vhodné hry

    Pro výběr ideální únikové hry správně vyhodnoťte tato kritéria:

    1. Téma hry: Existuje mnoho různých témat, jako například detektivní příběhy, fantasy dobrodružství nebo historické hádanky. Vyberte téma, které bude nejvíce oslovovat obdarovanou osobu.

    2. Obtížnost hry: Některé hry jsou vhodné pro začátečníky, zatímco jiné jsou náročnější. Mějte na paměti úroveň zkušeností a schopností účastníků.

    3. Velikost skupiny: Rozhodněte se, zda chcete hru hrát ve dvou, malé skupině nebo s větším týmem. Většina her umožňuje přizpůsobení počtu účastníků. Některé hry pak umožňují dokonce soupeření ve více týmech současně.

    4. Dostupnost termínu: Většina venkovních únikových her umožňuje hrát hry bez nutností rezervace termínu. Některé pouze omezují hraní her na dle přístupnosti objektů a míst, kde se hra nachází. 

    Jaké únikové hry nabízíme my?

    Naše venkovní únikové hry se od ostatních liší zejména v tom, že nabízí vždy komplexní příběh s vícero scénáři.  Tím vás provede naše interaktivní aplikace skrz váš chytrý mobilní telefon

    Venkovní úniková hra Pevnost Vyšehrad

    Naše únikovka Pevnost Vyšehrad vás vtáhne do příběhu zasazeného do 18. století, kdy Vyšehrad sloužil vojenské posádce coby barokní pevnost.

    České země jsou tou dobou součástí Habsburské monarchie, kde vládne zdánlivě pevnou rukou císař Karel VI. Obyvatelé Prahy se ještě vzpamatovávají z poslední morové rány a důvodů k radosti proto není mnoho. 

    Dokážete za těchto okolností vykročit do neznáma a podat pomocnou ruku zcela cizímu člověku?

    Podaří se vám zachránit mu život, aniž byste přišli o ten svůj? 

    Pevnost Vyšehrad - venkovní úniková hra (ukázka ze hry)

    Pevnost Vyšehrad od Útěkáři.cz - ukázka ze hry

    Úniková hra zdarma Útěk z vězení

    Vzepřete se vašemu osudu a uniknete takřka jisté smrti?

    Pokuste se v této únikové hře utéct z nechvalně proslulého středověkého vězení, které se nacházelo ve věži Daliborka na Pražském hradě.

    Tuto hru lze hrát kdykoliv, kdekoliv a zcela ZDARMA.

    Jedná se o malou ochutnávku toho, co od našich her můžete čekat. 

    Útěk z vězení - úniková hra zdarma

    Útěk z vězení - ukázka ze hry

    Vánoční dárek formou poukazu 

    Obdarujte rodinu, přátelé nebo blízké dárkovým poukazem na venkovní únikovou hru Pevnost Vyšehrad. Nechte si zaslat voucher obratem e‑mailem nebo poštou v dárkovém balení.

    Pavel Bureš 
    z Útěkáři.cz
    Zpět na blog