Jak přistupujeme k recenzím?

Pavel Bureš

Dbáme na to, aby naše recenze byly vždy autentické a od hráčů, kteří naše únikové hry skutečně odehráli.

Na našich stránkách nenajdete žádné falešné spotřebitelské recenze. Jak toho dosahujeme?

Recenze ověřujeme

Hry lze hodnotit na našich stránkách výhradně dvěma způsoby:

  1. Hráči hodnotí konkrétní hru (produkt) na našem e-shopu
  2. Hráči hodnotí hru přes formulář v naší aplikaci po odehrání hry

 

Jak přistupujeme k recenzím

Chceme, aby na našich stránkách umístěné recenze byly od skutečných hráčů, kteří konkrétní naši hru odehráli. Z tohoto důvodu je třeba recenze ověřovat, abychom zabránili nejenom možnému spamu, ale také zajistili důvěryhodnost a autenticitu hodnocení. Ostatně nám to i nařizuje novela zákona o ochraně spotřebitele a občanský zákoník. 

U 1. způsobu odeslání recenze proto zjišťujeme, zda dotyčná osoba hru opravdu odehrála nebo alespoň spustila či objednala. 

Vzhledem k tomu, že 2. způsob hodnocení hry je umožněn hráči až po odehrání hry, není třeba autenticitu a důvěryhodnost tohoto hodnocení (recenze) z naší strany nijak zpochybňovat. Tyto recenze nicméně zveřejňujeme z důvodu GDPR až po výslovném souhlasu hráčů po naší žádosti e-mailem.

Zveřejňování recenzí

Z výše uvedených principů neprobíhá zveřejňování jednotlivých recenzí na našem webu automaticky. U obou způsobů je nutná určitá míra administrace. I když bychom rádi co nejvíce procesů v budoucnu rádi zautomatizovali, v nejbližší době jsme nuceni vaše recenze zveřejňovat v nepravidelných intervalech tzv. "ručně". Z tohoto důvodu nejsou recenze hráčů zveřejňovány ihned, ale dochází k určité časové prodlevě.

Jak nakládáme s negativními recenzemi?

V malé a snad rozumné míře chceme filtrovat pouze spam, falešné recenze a nebudeme zveřejňovat vyloženě vulgární komentáře, pokud bychom v budoucnu nějaký obdrželi.

Konstruktivní kritice se však nebráníme, vždy je co zlepšovat, a případné negativní recenze rozhodně necenzurujeme! 

 

Zpět na blog