Přerušení únikové hry

Jak přerušit únikovou hru?

Venkovní únikovou hru můžete jednoduše přerušit tím, že ji přestanete hrát. Není třeba ani zavírat váš prohlížeč. Tato skutečnost nehraje roli. Je nutné mít však na paměti, že po dobu přerušení vaší hry se vám bude počítat čas. Aplikace není schopna rozeznat, kdy jen přemýšlíte a kdy přerušujete hru*. 

Pokud budete chtít v přerušené hře pokračovat, stačí se do hry přihlásit standardním způsobem, jako při jejím prvním zahájení. Hra se vám načte v místech, kde jste naposledy skončili.

Přerušení venkovní únikové hry

Přerušení hry a vliv na výsledek

Skutečnost, že i při přerušení hry běží čas má z výše uvedeného principu vliv na Váš celkový výsledek ve hře. Ale jen v omezené míře! 

Jak ovlivní přerušení hry váš výsledek se dozvíte z tohoto příspěvku.

 

*Možnost přerušení hry a zastavení počítání času jsme sice zvažovali, ale nakonec jsme se rozhodli tuto funkci nerealizovat. Takto neposkytujeme ani teoretickou konkurenční výhodu těm týmům, které by nad přerušeným úkolem měli více času k přemýšlení a to ať už by chtěli této skutečnosti vědomě využít či nikoliv. Naproti tomu použití pevné časové penalizace za přerušení hry by se mohlo dotknout týmů, kterým se jen vybil mobil nebo vypadlo na chvíli webové připojení.

Zpět na blog